30 DAGESRETURRET & HURTIG LEVERING

Om Nyeforældre.dk

Velkommen til Nyeforældre.dk, din en-stop-shop for alt hvad du behøver som nybagt forælder!

Vi er en webshop, der er dedikeret til at gøre livet som forælder så let og bekvemt som muligt. Vi forstår de udfordringer, der følger med at have en nyfødt baby, og vi ønsker at give dig en problemfri oplevelse, når du handler hos os.

Hos Nyeforældre.dk finder du alt, hvad du behøver for at tage dig af din lille en - fra barnevogne og autostole til baby alarmer og babysut. Vi har også et stort udvalg af babyudstyr, så du kan få alt, hvad du behøver på ét sted.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have tillid til de produkter, du bruger til dit barn, og derfor er alle vores varer af høj kvalitet og nøje udvalgt for at sikre, at du kun modtager det bedste.Vi har fuld kontrol over vores værdikæde, og samarbejder kun med leverandører der lever op til vores strenge krav, om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og naturlige produktions processer. Derfor er vores produkter også certificeret produkter.

Vi forstår også, at livet som forælder kan være stressende, og derfor tilbyder vi en hurtig og pålidelig levering, så du kan få dine varer leveret direkte til døren. Vi har også en dedikeret kundeservice, der er klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 

Idéen til Nyeforældre opstod, da vi selv har købt en masse produkter til vores egne, familier samt venners nyfødte gennem tiden, som desværre bare ikke har levet op til vores forventninger i forhold til kvalitet. Dette har vi valgt at gøre op med, med lanceringen af vores egne produkter. Vi er så overbevist om at vores produkter vil virke for både dig og dit nyfødte, at hvis du ikke er 100 % tilfreds får du alle dine penge tilbage uden du behøves at skulle forklare dig.

Hvem er personerne bag Nyeforældre?

Vi er to stiftere af Nyeforældre, og vi sidder derfor begge med det fulde ansvar for virksomheden. Derfor kan det sommetider blive nogle sene aftener, når man vil hjælpe alle danske forældre, med at gøre hverdagen en del nemmere.

Vi begge elsker børn mere end noget andet I denne verden, og vi har derfor brugt en masse tid på at udvikle nogle produkter, som vi håber kan gøre en forskel for både forældre og den nyfødte.

Tak fordi du besøgte Nyeforældre.dk, og vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre livet som ny forælder lidt nemmere!