30 DAGESRETURRET & HURTIG LEVERING

FAQ

Hvorfor handle hos Nyeforældre? 

Nyeforældre er et dansk start-up, og vi tager stor stolthed i vores produkt samt vores kundeservice. Vi er to hårdtarbejdende gutter, der elsker børn og dette har været den klare motivationsfaktor for at starte denne webshop. Vi stiller høje krav til vores leverandører, både ift. bæredygtighed samt socialt ansvar. Du er beskyttet af vores 30 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

Hvor lang er leveringstiden? 

24-48 timer under normale omstændigheder. Dog kan der her I start forløbet og ved kampagnetilbud forekomme få dages yderligere forsinkelser.

Hvor sender I fra? 

Vi afsender din pakke fra Haderslev i Sønderjylland, hvor vi har vores kontor og lager.

Har I tilfredshedsgaranti? 

Ja, det har vi. Hvis du ikke er tilfreds - så får du pengene tilbage med det samme! Uden at vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål - det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti.

Lever Nyeforældre's produkter op til det de lover? 

Som alle vores tilfredse kunder samt samarbejdspartnere også har konkluderet, tør vi godt love at alle forældre får en endnu bedre samt nemmere hverdag med den lille. Hvis du dog mod forventning ikke mærker en markant forskel, så skriv hellere end gerne til os gennem vores kundeservice - så refunderer vi dine penge. Så sikre er vi nemlig på vores produkter! 

Kan man selv hente sin pakke? 

Ja sagtens. Giv dog gerne besked i form af en e-mail til vores kundeservice, lige inden du vil afhente, så vi kan gøre din pakke klar!